اما از آنجا که شکل دهی به سینه با تزریق چربی مستلزم حجم زیادی از چربی می باشد تا فرم دهی و سایز دهی مناسب در سینه ای که کوچک و افتاده می باشد صورت پذیرد، باید حجم مناسبی از سایت دونور برداشت شود .
در واقع این روش با تزریق چربی در زیبا سازی صورت متفاوت می باشد زیرا در تزریق چربی در صورت نهایتا ۳۰ تا ۴۰ سی سی چربی لازم می باشد اما در تزریق چربی در سینه حداقل ۳۰۰ سی سی چربی مورد نیاز می باشد.
تزریق چربی به سینه
در بیشتر موارد، بزرگترین بخش چربی به عضله سینه ای بزرگ و به دنبال آن به فضاهای پشت عضله و جلو عضله سینه ای تزریق میشود. امروزه می توان شکل دادن به سینه را با قرار دادن و تزریق بافت چربی در زیر سینه انجام داد.
قرار دادن داخل پارانشیم پستان باید محدود باشد و می توان آن را برای افزایش بیشتر برآمدگی انجام داد. با این حال، بسیار مهم است که اجرای تکنیک باید دقیق انجام شود. هم اجرای صحیح تکنیک و هم تجربه جراح می تواند بر نتیجه نهایی تأثیر بگذارد. این تکنیک باید زنده ماندن سلول های بافت چربی را به حداکثر برساند، نه تنها با به حداقل رساندن در طول برداشت، بلکه با تزریق بافت چربی زنده در مقادیر کوچک به جای توده های بزرگ.
هر چه میزان چربی پیوند شده با هر بار عبور کانولا کمتر باشد، اما درصد سطح تماس بین چربی پیوند شده و بافت گیرنده بیشتر می شود.
بیشتر بدانید
از نکروز و کلسیفیکاسیون چربی در مراحل بعدی می توان با افزایش زنده ماندن سلول های چربی جلوگیری کرد، که می تواند با نزدیکی چربی منتقل شده به مناطق خونرسانی در محل بافت دریافت کننده چربی به دست آید. اگر چربی در حجم زیادی تزریق شود، ممکن است برخی از سلول های چربی از منبع خون بسیار دور باشند. این می تواند منجر به نکروز چربی شود که نه تنها باعث ایجاد توده ها و کلسیفیکاسیون ها می شود، بلکه باعث تشکیل کیست های لیپونکروتیک می شود. بنابراین از پیوند چربی در توده های بزرگ باید خودداری کرد. بزرگ کردن سینه با تکنیک کلمن می تواند بسیار طول بکشد و با توجه به رفرانس ها در مقالات معتبر برداشت چربی و تزریق 100 سی سی می تواند تا 2 ساعت طول بکشد.
در تصاویر زیر کیست های ایجاد شده در اثر تزریق چربی در بافت سینه را نشان می دهد که پس از مشاهده در سونوگرافی، جراح اقدام به برداشت آن نموده و کیست ها کلسیفیکاسیون بوده است که پس از خارج نمودن از بافت پستان توسط پاتولوژی آنالیز و ارزیابی می شوند .
آیا تزریق چربی به سینه عوارض دراد؟
بسیاری از بیماران که کاندید تزریق پیوند چربی در بافت سینه شده اند زمانی که مقدار زیادی چربی در بافت سینه دریافت کرده اند به دلیل آن که سلول های چربی نتوانسته اند خود را به سلول ها و عروق بافت گیرنده برسانند و تغذیه شوند زنده ماندن خود را از دست داده اند و به حالت سلول های مرده ای در آمده اند که یا کیست های توده ای سخت را ایجاد کرده اند و یا بافت های نکروزی کوچک پراکنده را در سراسر بافت سینه ایجاد کرده اند.
که با مشاهده گزارش سونوگرافی و ام. آر. آی پزشک جراح اقدام به در آوردن بافت چربی توده شده و نکروز شده کرده است ودر خیلی موارد به بافت پارانشیم سینه آسیب وارد شده است. همچنین در برخی موارد سبب شده است که بافت سینه به دلیل تزریق نادرست سلول های چربی آسیب دیده باش . پس از انجام عمل جراحی جهت برداشت بافت چربی و کیست ها بیمار باید دوهفته آنتی بیوتیک مصرف نماید و پس از آن دوباره سونوگرافی و تصویر برداری نماید تا مشاهده شود که پاکسازی کامل و درست بوده است.
در برخی از موارد بیمار پس از بهبود اقدام به گذاشتن پروتز سیلیکونی توسط جراح کرده است تا بتواند دفرمیتی ایجاد شده در بافت پستان حاصل از برداشت چربی را اصلاح نماید . تزریق چربی در مقدار کم که سلول های چربی تزریق شده بتوانندخود را به سلول های بافت مداخله برسانند و خونرسانی داشته باشند تا بتوانند زنده بمانند مطلوب است در صورتی که در ناحیه ی درست تزریق شوند و حجم چربی کم باش . که اصولا جهت دفرمیتی های کوچک در بافت پستان در اثر اسکار و یا عمل جراحی های کوچک ایجاد شده است قابل انجام است اما در فرم دهی بزرگ سازی و سایز دهی متوسط تا زیاد به دلیل آن که باید بافت چربی زیادی تزریق شود مناسب نمی باشد و سبب می شود سلول های چربی نتوانند خود را به بافت زمینه و عروق برسانند و زنده مانی خود را از دست بدهند و سبب ایجاد کلسیفیکاسیون یا کیست و نکروز شوند .